Waxen Maassluis

Waxen

Waxen wordt wereldwijd steeds populairder. Vanuit Brazilië is deze techniek verspreid over de hele wereld. Ontharen is een vast onderdeel van het leven en deze unieke manier van waxen is dan ook ideaal om in de ontharingsroutine op te nemen.

LYCON WAX

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

Het product

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bovenlip, oksels, het gelaat en de benen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

waarom kiezen voor LYCON wax?

lage temperatuur

LYCON wax smelt op een lagere temperatuur en voelt daardoor prettiger aan op de huid in vergelijking met andere wax producten.

hygienischer

Bij LYCON wax is het gebruik van strips niet meer nodig, waardoor het niet alleen praktischer is maar ook sneller en hygiënischer. 

hydrateert

Geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.  We bieden ook specifieke producten aan om je huid voor en na het waxen te verzorgen voor een goed gehydrateerde huid.

minder pijnlijk

LYCON wax is zo ontwikkeld om zelfs de kortste meest stugge haartjes te omringen en te verwijderen zonder aan de huid te plakken en dus minder pijn te veroorzaken.

simpel  & snel

LYCON wax kan gemakkelijk aangebracht en verwijderd worden voor een snellere en prettigere ervaring.

langer resultaat

In vergelijking met andere wax producten kan LYCON wax diepere haartjes meepakken. Hierdoor is een vervolgbehandeling minder snel nodig.