Haargroei stimulatie

HAARGROEI STIMULATIE

Haargroeistimulatie door middel van microneedling is een behandeling die we inzetten tegen haarverlies, bij een vermoeide haargroei of dun haar.

Met micro-naalden brengt de schoonheidsspecialiste vitamines en voedingsstoffen in de hoofdhuid. Het is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht.

Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten.

Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of “slapende” haarzakjes geactiveerd waardoor het haar voller wordt.

Om het gewenste resultaat te behalen, zijn meerdere behandelingen in kuurverband noodzakelijk.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

DE BEHANDELING

U wast het haar vlak voordat u voor de behandeling naar de salon komt. Voordat we met de behandeling gaan beginnen, vult een vragenlijst/toestemmingsformulier in, waarna u het toestemmingsformulier ondertekent.

Vervolgens wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier  in te vullen. Daarna kunt u plaatsnemen in de behandelstoel.

Vervolgens wordt het gewenste gebied behandeld. 

NAZORG

Voor een optimaal eindresultaat is nazorg erg belangrijk. De eerste twee dagen na de behandeling mag het haar niet nat worden. Vermijd het volgende voor twee dagen na de behandeling:

Blootstelling aan overmatig water, zout water, chloorwater, hete douche, overmatig zweten, stoombad, sauna, zonlicht, zonnebank en alcohol houdende producten. Draag ook geen helm of een ander hoofddeksel