Microneedling

Het effect is sensationeel voor:

 • Gladder, stevig weefsel (gezicht, nek, decolleté)
 • Strakkere gezichtscontouren
 • Vermindering van neus lippenplooi
 • Het gebied rond de ogen verzachten
 • Verlichting van rimpels
 • Vermindering van over pigmentatie
 • Behandeling van genezen littekens
 • Vermindering van striae

Wat kunt je tijdens en na de behandeling verwachten?

De Glowpen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend en verticaal hele kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

De huid ziet er direct rood uit, dit kan 1 tot 2 dagen aanhouden. Dit effect zal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge SPF. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar.

Nazorg

Voor de behandeling heeft u een milde 20% Melkzuur peeling gehad. Een peeling kan ervoor zorgen dat de huid licht gaat vervellen, dat de huid wat droog aanvoelt. De huid veel hydrateren en dagelijks 2 liter water drinken.  Roodheid trekt over het algemeen na enkele uren tot een dag Nazorg

Voor de behandeling heeft u een milde 20% Melkzuur peeling gehad. Een peeling kan ervoor zorgen dat de huid licht gaat vervellen, dat de huid wat droog aanvoelt. De huid veel hydrateren en dagelijks 2 liter water drinken.  Roodheid trekt over het algemeen na enkele uren tot een dag weg.

 • De eerste 48u na de peeling dient u  excessief  zweten, sporten, zware inspanning, sauna, hete douche, te vermijden.  Ga ook niet boven een BBQ hangen of een kampvuur. Crèmes met hierin een exfoliant , Retinol of bijvoorbeeld Tretenoine dient u enkele dagen niet te gebruiken. 
   
 • U dient na een peeling minimaal 2 weken de zon en zonnebank volledig te mijden. Gebruik daarna een hoedje en een bril en uiteraard dagelijks een crème met spf 50. 
   
 • Na een peeling en een microneedling behandeling kan de huid licht gaan vervellen of schilferen. Na 4 dagen kan u een lichte scrub toepassen.